Jesu ili nisu?

Hrvatica objavila zaruke s princem - palača sve zanijekala!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Atraktivna manekenka i bliska prijateljica George Clooneya, Monika Jakišić, na svojem je profilu objavila fotografiju prstena koji je potaknuo medijske natpise o vezi s vojvodom od Yorka.

Manekenka Monika Jakišić već dulje vrijeme živi u Londonu, a nakon prijateljstva s Clooneyem atraktivna Hrvatica 'oko je bacila' na 54-godišnjeg princa Andrewa.

Pogledaj i ovo Princ Andrew - 1 gnjusne priče Princ Andrew spominje se u sudskoj dokumentaciji o Jeffreyju Epsteinu, svjedočanstvo jedne od žrtava sve je zgrozilo

Princ i manekenka hrvatskih korijena uhvaćeni u prisnom trenutku

Neki dan je na Twitteru objavila fotografiju dijamantnog prstena i računa iz restorana u kojem su zajedno bili, no upravo je ta objava na noge digla Buckinghamsku palaču koja je jučer objavila kako princ nije zaručen s njom i da njih dvoje nisu u romantičnoj vezi, piše Mirror.

Monika i vojvoda od Yorka bili su na tri spoja, a nakon večere oprostili su se poljupcem što je kamera i snimila. Britanski mediji pišu o njihovoj vezi zadnjih mjesec dana, a sve je počelo na njegovoj rođendanskoj zabavi na kojoj su se mazili pred svima. Hm, jesu li u vezi ili nisu?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene