Poslije slavlja šok!

Supruzi nogometaša Domagoja Vide poslije sinoćnje utakmice razbili stakla na skupocjenom autu: ''Nije ugodno''

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +0 Ivana Vida (Foto: Instagram) Galerija

Supruzi nogometaša Domagoja Vide, Ivani, sinoć su oštetili skupocjeni Range Rover.

Bivša Kraljica Hrvatske nije imala priliku u miru proslaviti sinoćnju pobjedu Hrvatske nad Islandom.

Pogledaj i ovo Domagoj Vida (FOTO: Instagram) Njegova kraljica! Domaći nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen u zanosnu suprugu, bivšu Kraljicu Hrvatske

Iako se jučer diljem zemlje slavilo zbog fantastične i treće pobjede zaredom Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, 25-godišnjoj Ivani Vidi, supruzi nogometaša Domagoja Vide nije bilo do slavlja kao njezinu suprugu.

Naime, kako nam je sama potvrdila, bivšoj manekenki netko je nakon pobjede polupao stakla na skupocjenom Range Roveru crvene boje, i to na parkiralištu u Zagrebu. 

''Sve je to samo komad lima i komad papira, ali nije ugodan osjećaj kad se probudiš ujutro i želiš odvesti dijete u vrtić'', rekla nam je Ivana. 

Fotografije je objavila ona sama na svom profilu na Instagramu.

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Nekom se očito ne sviđa što mi pobjeđujemo, znate li da mi ne možete ništa?" napisala je ljutita Ivana na Instagramu, a zatim se i malo našalila. "Ali nisu oni mene šokirali, već ja njih, nisu imali pojma da je ovo sirotinjski auto i da je jedino što mogu ukrasti Spiderman i par kunića."

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Iako to neće umanjiti šok bivše Kraljice Hrvatske, ovo definitivno nije prvi takav incident koji pamtimo. 2016. godine našem reprezentativcu Ivanu Rakitiću nepoznati počinitelji razbili su prozore na vikendici na Ugljanu, a on je s obitelji odmah nakon incidenta napustio otok.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene