Ivan Rakitić i Raquel Mauri jedan su od najslađih domaćih parova.

Galerija


Ivan Rakitić i Raquel Mauri jedan su od najslađih domaćih parova.

Vezani članci Raquel Mauri (Foto: Instagram) Rakitićeva Raquel otkrila što zapravo misli o Lijepoj Našoj, a Hrvati joj odmah odgovorili Raquel Mauri (Foto: Instagram) Atraktivna supruga Ivana Rakitića ima jednako atraktivnu sestru Irene s kojom obožava pozirati

Njihova ljubav započela je kao bajka još davne 2011. godine nakon što se Ivan u zanosnu Španjolku zaljubio na prvi pogled u jednom hotelu gdje je ona radila.

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Iako u početku nije htjela izaći s njim na spoj, poznati nogometaš nije odustajao, što mu se na kraju i isplatilo. Par je danas u sretnom braku te zaljubljen kao prvog dana, a zajedno imaju i dvoje djece, djevojčice Altheu i Adaru.

Iako svojom ljubavi svako malo oduševe svoje sljedbenike na društvenim mrežama, posljednjim fotografijama posebno su raznježili javnost jer na njima jašu na konju, baš kao u nekoj španjolskoj sapunici.

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Komplimenti obožavatelja pljuštali su sa svih strana, no dio njih primijetio je i Rakitićevo natečeno stopalo puno modrica i podljeva koje je rezultat nedavno održanog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na kojem je Ivan bio jedan od ključnih igrača.

No ni bolni gležanj nije spriječio zaljubljenog nogometaša da uživa u prekrasnom danu u prirodi s voljenom suprugom, koja je ukrala svu pažnju svojom ljepotom.