Kao iz sapunice

Tko je rekao da je Vatrenima lako? Lijepu Rakitićevu suprugu na konju nakratko zasjenile modrice na njegovu stopalu

Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) +0 Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri jedan su od najslađih domaćih parova.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri jedan su od najslađih domaćih parova.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ona je ljepša Rakitićeva supruga pozirala u luksuznom hotelu s predivnim pogledom, no nitko nije gledao plažu

Njihova ljubav započela je kao bajka još davne 2011. godine nakon što se Ivan u zanosnu Španjolku zaljubio na prvi pogled u jednom hotelu gdje je ona radila.

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Iako u početku nije htjela izaći s njim na spoj, poznati nogometaš nije odustajao, što mu se na kraju i isplatilo. Par je danas u sretnom braku te zaljubljen kao prvog dana, a zajedno imaju i dvoje djece, djevojčice Altheu i Adaru.

Iako svojom ljubavi svako malo oduševe svoje sljedbenike na društvenim mrežama, posljednjim fotografijama posebno su raznježili javnost jer na njima jašu na konju, baš kao u nekoj španjolskoj sapunici.

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Komplimenti obožavatelja pljuštali su sa svih strana, no dio njih primijetio je i Rakitićevo natečeno stopalo puno modrica i podljeva koje je rezultat nedavno održanog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na kojem je Ivan bio jedan od ključnih igrača.

No ni bolni gležanj nije spriječio zaljubljenog nogometaša da uživa u prekrasnom danu u prirodi s voljenom suprugom, koja je ukrala svu pažnju svojom ljepotom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene