Sjećate li se glazbenika Ivana Mikulića koji je 2004. godine s pjesmom 'Daješ mi krila' predstavljao Hrvatsku na Eurosongu u Istanbulu?


Ivan Mikulić se 2008. godine povukao s glazbene scene. Rad na glazbenoj karijeri odgodio je na neko vrijeme zbog bolesti. Naime, dijagnosticiran mu je tumor na mozgu.

'Pobijedio sam tumor mozga zahvaljujući pravodobnoj dijagnozi, operaciji stručnih doktora i molitvi', izjavio je je Ivan za magazin Story.

Vezani članci Slika nije dostupna Ivan Mikulić vraća se na domaću glazbenu scenu! Slika nije dostupna 'Pobijedio sam tumor, hvala Bogu! Pomogli su mi molitva i liječnici'

'Prva misao je bila što s djecom. Iako sam isprva mogao ići na gaže, nakon nekog vremena počeli su se ponavljati problemi s ravnotežom. Nisam mogao voziti auto i nisam mogao podnijeti veliku buku. Danas je to razdoblje iza mene', rekao je Mikulić za Story, dodavši kako mu je u borbi protiv ove teške bolesti pomoglo učenje i usvajanje novih znanja.

U tom razdoblju su mu najveća potpora bili obitelj - supruga Maja i djeca - 11-godišnji sin Ante i sedmogodišnja kći Ivana, kao i prijatelji, doktori, medicinske sestre, fratri...

Nakon što je pobijedio bolest, 45-godišnji Ivan vratio se na glazbenu scenu. Na nedavno održanim 19. melodijama Mostara predstavio je novi singl 'Braća po kamenu', kojim je osvojio drugu nagradu publike i za koji je snimio spot.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook