Smeta mu "urbano"

Splitski menadžer koji ne štedi nikog: Evo tko se i zašto našao na udaru njegovih kritika

Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Franka Batelić, Ivan Bubalo (FOTO: Šime Eškinja, Facebook) Nina Badrić (Foto: Instagram) Mirela Priselac Remi (FOTO: PR) +0 Goran Karan, Tomislav Bralić (FOTO: Duško Jaramaz/Pixsell) Galerija

Rijetki su domaći izvođači koji se nisu našli na udaru kritika Ivana Bubala.

Splitski menadžer Ivan Bubalo, hrvatskoj je javnosti najpoznatiji po javnom izražavanju mišljenja o domaćim pjevačicama i pjevačima te hrvatskoj estradi općenito.

Pogledaj i ovo In Magazin: Prvi ples - 2 ''ultimativni kompliment'' Evo koje su najpopularnije pjesme koje mladenci u Hrvatskoj biraju za prvi ples: "To je meni velika čast i zadovoljstvo''

Pri tome u većini slučajeva ima riječi pohvale za one koji dolaze iz Dalmacije, iako i tu ima izuzetaka, dok ostali po njemu to ne zaslužuju, a posebno ne prihvaća emitiranje urbane glazbe na radijskim postajama i sve što je povezano s njome.

Zadnja kritika od strane Bubala bila je upućena Nini Badrić koja je u organizaciji jedne radijske postaje održala privatni koncert u dnevnom boravku splitske obožavateljice, no njegov je popis poprilično duži.

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Tako su se na udaru kritika našli i Darko Rundek, Let 3, Mirela Priselac Remi, Franka Batelić i Jacques Houdek koji su za njegov ukus "preurbani". Nije mu recimo bilo jasno čime je Rundek zaslužio gostovanje u jednoj televizijskoj emisiji, a Mirela je po njemu prgava i bahata.

"U prosjeku na koncertima 120-130 ljudi, ali ona je urbana zagrebačka umjetnica. Ali kako je prgava i bahata s osrednjim vokalom i još osrednjim pjesmama", komentirao je Mirelu svojevremeno na svom facebook profilu.

Mirela Priselac Remi (FOTO: PR) Mirela Priselac Remi (FOTO: PR)

Franku Batelić kritizirao je uoči njenog odlaska na ovogodišnji Eurosong:

''Još Hrvatska ni propala, ali sigurno hoće. Cura kaže da je ostvarila san jer ide predstavljati Hrvatsku u Europu. Bez ijedne pjesme do sada, bez ijednog koncerta. Po čemu je ona odabrana? Po tome što je nekima dovoljno tko joj je dečko. Ako treba ona će napisati i tekst (prvi), kad nema nitko u Hrvatskoj. Zašto ne ide Lidija Bačić koja je vokalno pet kopalja ispred. Lidija ima stotine koncerata, a ako uzmemo u obzir scenski nastup i izgled, opet je Lidija bolja. E pa tko je kriv Lidiji što nema momka koji je dobar s ovima s televizije. Plači, plači voljena zemljo!''

Franka Batelić, Ivan Bubalo (FOTO: Šime Eškinja, Facebook) Franka Batelić, Ivan Bubalo (FOTO: Šime Eškinja, Facebook)

Menadžer je otkrio što zamjera Goranu Karanu i Tomislavu Braliću. "Goran Karan i Tomislav Bralić. Obojica pripadaju među pet najboljih glasova Hrvatske (uz Olivera, Cetinskog i Giuliana). I jedan i drugi već sada imaju brojne evergreen pjesme. Vrlo često ih slušam, super glas i super pjesme, ali... Ali isto tako obojica su među najnegativnijim ljudima na estradi. Vrlo, vrlo, vrlo loši ljudi. Moj savjet je - slušajte ih slušajte, ali miljama daleko od njih".

Goran Karan, Tomislav Bralić (FOTO: Duško Jaramaz/Pixsell) Goran Karan, Tomislav Bralić (FOTO: Duško Jaramaz/Pixsell)

Ivan Bubalo svoju je karijeru započeo kao organizator koncerata, a poznat je kao menadžer Mate Miše Kovača, organizirao je koncerte Marka Perkovića Thompsona, Doris Dragović, Severina, Dražena Zečića, dalmatinskih klapa i brojnih drugih izvođača.

Bubalo je navodno zaslužan za popularnost Mate Bulića na ovim prostorima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene