Strašna trauma

Ispovijest Nine Morić: Otac me seksualno zlostavljao

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Talijanskim medijskim prostorom odjeknulo je poput bombe priznanje Nine Morić o tome kako ju je otac kao djevojčicu silovao.

Nina Morić je za talijansku televizijsku mrežu Canale 5 priznala strašnu traumu iz djetinjstva.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Šokantno Glumac Kevin Spacey optužen za spolno zlostavljanje trojice muškaraca: ''Ovo je rezultat prikupljenih dokaza''

'Otac me silovao dok sam bila djevojčica. Tijekom godina umislila sam da je to bila moja greška. Zbog toga sam sa 16 godina pobjegla iz Hrvatske', priznala je ova lijepa žena koja je u Italiji stekla status prvoklasnog modela i voditeljice.

Voditeljica Silvia Toff šokirala se ovim priznanjem te je upitala Ninu je li danas u kontaktu s ocem i kako se osjeća zbog svega toga.

>> Nina Morić na Cro A Porteru

'Posljednjih pet godina rane su zarasle zato sad, sa 37 godina, mogu o toj traumi pričati. Nisam u kontaktu s ocem', izjavila je Nina koja je zbog problema sa zlostavljanjem nekoliko puta završila i u bolnici zbog samoozlijeđivanja i anoreksije.

'Napisat ću knjigu o svom životu i tako pokušati pomoći djevojkama koje prolaze kroz ovo traumatično iskustvo kroz koje sam prošla i ja', izjavila je Nina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene