Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanskim medijskim prostorom odjeknulo je poput bombe priznanje Nine Morić o tome kako ju je otac kao djevojčicu silovao.


Nina Morić je za talijansku televizijsku mrežu Canale 5 priznala strašnu traumu iz djetinjstva.

Vezani članci Provjereno: Zagrepčanin silovao pse - 4 Hoće li Zagrepčanin koji je godinama silova svoje pse odšetati slobodan? "Začuđuje kako sud ne promišlja da taj čovjek možda u ovom trenutku čini jednak zločin" Ilustracija Natjerali 12-godišnje dječake da stanu pred učenice i ispričaju se zbog silovanja u ime muškog roda: "Priznajemo da je to bilo neprimjereno"

'Otac me silovao dok sam bila djevojčica. Tijekom godina umislila sam da je to bila moja greška. Zbog toga sam sa 16 godina pobjegla iz Hrvatske', priznala je ova lijepa žena koja je u Italiji stekla status prvoklasnog modela i voditeljice.

Voditeljica Silvia Toff šokirala se ovim priznanjem te je upitala Ninu je li danas u kontaktu s ocem i kako se osjeća zbog svega toga.

>> Nina Morić na Cro A Porteru

'Posljednjih pet godina rane su zarasle zato sad, sa 37 godina, mogu o toj traumi pričati. Nisam u kontaktu s ocem', izjavila je Nina koja je zbog problema sa zlostavljanjem nekoliko puta završila i u bolnici zbog samoozlijeđivanja i anoreksije.

'Napisat ću knjigu o svom životu i tako pokušati pomoći djevojkama koje prolaze kroz ovo traumatično iskustvo kroz koje sam prošla i ja', izjavila je Nina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook