Prevarena

Dala joj skoro pola mil. kuna: Naša uspješna redateljica na sudu s gatarom jer joj njezine seanse nisu pomogle

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Irena Škorić s majstoricom tarota Željkom Hađur prvi je put kontaktirala u siječnju 2013., a nekoliko mjeseci kasnije krenula je k njoj na seanse.

Nakon što je majstorica tarota Željka Hađur našu poznatu filmsku redateljicu i scenaristicu uvjerila da ima rješenje za njezine muke, Irena Škorić 2013. godine krenula je k njoj na seanse, piše Jutarnji list.

Pogledaj i ovo showbuzz Saslušana na sudu Otkriveni detalji napada voditeljice na mlađahnog dečka: Pročitala je poruke, a zatim ga udarila lampom u glavu

No pravi su se problemi pojavili, kako je Irena ispričala na sudu, nakon što su se Željkine prognoze pokazale pogrešnima. Redateljica je prema njezinim naputcima kupila kamen tigrovo oko za 200 kuna, a svaka njegova daljnja programacija koštala je dodatnih 200 kuna, dok se zdravstveno stanje redateljici, prema njezinim tvrdnjama, pogoršalo u proljeće 2014. godine.

Naljeto godinu kasnije Željka je od Irene počela posuđivati novac za koji je redateljica vjerovala da će joj biti vraćen, piše Jutarnji.  Prekasno je shvatila da joj usluge tarota i kristaloterapije neće pomoći u rješavanju problema u kojima se našla, a gatari je u razmacima već dala više od 400 tisuća kuna. Kako je Irena ispričala, ubrzo su uslijedile ucjene i prijetnje, novac joj nije vraćen, no majstorica tarota na sudu je izjavila da se ne osjeća krivom i sada tvrdi da je scenaristica zapravo njoj dužna novac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene