OMG

Istinita priča postala internet HIT: Saznala da ju vara s 'vulkanizerom'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova emisija 'Cvjećarnica' Antene Zagreb otkrila je preljubnika. Opet!

Sjećate se priče s radija kada je žena uhvattila muža kako ju vara. E pa nešto slično se opet ponovilo! Antena Zagreb osmislila je novi način kako da pomognu curama/dečkima koji misle da ih bolja polovica vara u vezi.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi trend Procurile NERETUŠIRANE fotke dive: Kome smeta 'nesavršenost'?

Lorde ima novi hit singl 'Team' koji je već osvojio Youtube!

Naime, glas s Antene nazvati će vas i u ime cvjećarnice 'Rosas Amarilis' ponuditi vam da pošaljete cvijeće na adresu svog voljenog ili voljene. Osoba koja vas želi provjeriti čekati će s druge strane linije i čekati vaš odgovor. Za one koji ne znaju, 'rosas amarilis' u prijevodu znači žute ruže koje su simbol ljubomore.

Upravo na tu foru pao je Marko kojeg je htjela provjeriti njegova (nadamo se sada bivša) djevojka Sandra. Sumnjivo joj je bilo što je dobivao poruke kasno navečer i tijekom noći. 'Govorio mi je da je to internet bankarstvo, da mu banka šalje neke obavijesti. Vidjela da mu sumnjive poruke stižu s broja koji je memorirao pod 'Vulkanizer'. Kada sam nazvala taj broj javila mi se neka ženska', rekla je Sandra.

'Cvjećarnica' je nazvala Marka i rekla mu da, zbog promocije svoje cvjećarne 'Rosas Amarilis', nudi besplatnu dostavu žutih ruža na bilo koju adresu s porukom koju sam izabere. Marko je u eter rekao adresu druge žene s porukom 'Budi strpljiva'.

Sandra je Marku poručila da se ne treba uopće pojaviti kod kuće, a ako dođe da će mu 'ugurati cvijeće u usta'. Marko je ostao zbunjen i ubrzo poklopio slušalicu. Od sada pripazite kome ćete se javiti na telefon i na koju ćete adresu odlučiti poslati žute ruže.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene