UPOZORENJE

'Igra prijestolja' - Obožavatelji serije šokirani diljem svijeta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povijesni spektakl 'Igra prijestolja' svojom napetom radnjom već tri sezone oduševljava milijune gledatelja diljem svijeta. No, epizoda koja je emitirana u nedjelju šokirala je mnoge od njih. Upozoravamo one koji nisu pogledali epizodu da ne čitaju ostatak teksta jer će doznati sadržaj!

Deveta epizoda, 'Red Wedding', treće sezone serijala 'Igra prijestolja', izazvala je zgražanje gledatelja koji su svoje reakcije čak snimili i postavili na YouTube.



A što ih je toliko zgrozilo? U finalu treće sezone magapopularne serije 'Igra prijestolja' vidio se tako masakar nezapamćen na tv ekranima.

Za one koji su pročitali knjigu to ne bi trebao biti šok. No, većina gledatelja koji nisu pročitali knjigu ostali su šokirani razvojem događaja kad su u nedjelju na svojim malim ekranima vidjeli završetak - kralj Robb Stark, njegova trudna supruga Talisa, njegova majka Catelyn Stark i sva njihova pratnja smaknuti su u krvavom obračunu u režiji lorda Waldera Freya u kojoj su prste imali i Lannisteri.

Ovom zgražanju fanova pomalo se narugala glumica iz serijala, Maisie Williams, odnosno Aryja Stark u Igri prijestolja.



Jeste li pogledali 'Red Wedding' i kako komentirate nasilje koje je zgrozilo milijune gledatelja? Pogledaj i ovo Jack Gleeson Odustao od kamera Stekao je svjetsku slavu u Igri prijestolja, a onda nestao! Gdje je danas umišljeni Joffrey?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene