Policajci zgroženi

Potpuno ju je unakazio: Bogati nasljednik ubio partnericu manekenku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za ubojstvo je osumnjičen Blake Leibel, njezin partner te inače bogati kanadski nasljednik carstva nekretnina

Manekenka Iana Kasijan pronađena je mrtva u kući u Hollywoodu. Za ubojstvo je osumnjičen Blake Leibel, njezin partner te inače bogati kanadski nasljednik carstva nekretnina. Zajedno imaju i dijete. Policija je bila zgrožena prizorom koji je zatekla.

Blake je dijelove njezina tijela iščupao te je skalpirao. Iana je pronađena mrtva na krevetu, kraj njihove bebe. Tijelo joj je bilo unakaženo, iskrvarila je, na tijelu su našli tragove ugriza, dijelovi lica bili su iščupani. Kad je policija nakon zločina pokušala ući u kuću, Blake se zatvorio i nije ih puštao unutra. Na kraju su ipak uspjeli ući i zatekli prizor koji će ih pratiti do kraja života, piše Independent.

Blake je smješten u pritvor, a odvjetnici se bore da ga proglase nesposobnim za suđenje. Već je bio optužen za silovanje, no pušten je uz jamčevinu. Tvrdi da nije kriv, no ako se krivnja dokaže - mogao bi dobiti smrtnu kaznu. Pokojna manekenka prije godinu dana rodila je djevojčicu, o kojoj sada brine njena majka. Iako se okrutni zločin dogodio prije četiri mjeseca, tek su sad detalji postali poznati javnosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene