Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Hollywoodu se zna kako je slavni zavodnik George Clooney pravi šaljivac, a sada je njegova bivša kolegica Julianna Margulies otkrila kako je i ona 'pala' na njegovu foru.


Poznata glumica Julianna Margulies koja je i glumila s Georgeom Clooneyjem u seriji 'E.R.', gostovala je u 'Tonight Showu Jimmy Fallona'. Julianna se tada prisjetila i svojeg prvog gostovanja u showu Jay Lena, kojega je Fallon zamijenio.

Udala se Stacy Keibler - bivša cura Georgea Clooneya

Vezani članci George Clooney, Kelly Preston Najveći šarmer stari poput vina, a prije lijepe supruge koja ga je oborila s nogu ljubio je pozamašan broj slavnih žena Julianna Margulies i George Clooney Nekad su bili najpopularniji par s malih ekrana, a čini se da je kemija postajala i iza kamera?

Prije nego je došla u studio tada, tražila je savjet svojeg iskusnijeg kolege Clooneya. On joj je savjetovao da pripremi neku zabavnu priču, ali ne samo to. 'Dao mi je svoju priču. I rekao je kako se to dogodilo njegovoj majci', rekla je glumica, no ispostavilo se da je George sve izmislio, što je i Julianna saznala nakon emisije.

No to nije bilo sve, jer je Clooney 'savjetovao' istom pričom drugu kolegicu Kelly Preston i to dvije godine prije nego što je to ispričala Julianna. Ah taj Clonney, pravi je šaljivac! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook