Žele je 'oživjeti'

Hologram Amy Winehouse kreće na svjetsku turneju?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Amy Winehouse mogla bi 'oživjeti' i napraviti svjetsku turneju - i sve to uz pomoć tehnologije.

Slavna pjevačica Amy Winehouse umrla je 2011. u dobi od 27 godina, a njezini obožavatelji i dalje žale zbog gubitka omiljene pjevačice.

Pogledaj i ovo Marisa Abela i Eddie Marsan Otkriven i naziv! Jedinstvena i tragična priča nikad prežaljene zvijezde ponovno se našla u središtu pozornosti, a ovi su prizori sve dirnuli

Sada svi mogu vidjeti Amyine osobne stvari: 'Ona je bila obična cura'

No, milijarder Alki David planira 'oživjeti' Amy u 3D-u koristeći istu tehnologiju pomoću koje je 'oživio' i reper Tupac Shakur.

'Plan je da Amy konačno održi svoju svjetsku turneju, koju nije uspjela napraviti dok je bila živa', rekao je izvor The Sunu.

'S orkestrom i njezinim hologramom napravit ćemo koncert na kojem će obožavatelji moći uživati u Amynim hitovima. Ideja je tek u začetku, no nadamo se da će se priključiti i njezin tata Mitch', dodao je izvor.

Čini se kako otac slavne pjevačice nema ništa protiv ovog pothvata. Već je ranije dao potporu projektu kojim bi se Amy vratila u život.

'Amy je najvažnija stvar na svijetu bila glazba i siguran sam da bi puno ljudi voljelo ponovno je čuti kako pjeva', rekao je Mitch u jednom intervjuu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene