Guza, guza

Hollywood je opsjednut stražnjicama - Imamo i dokaz!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Engleski rječnik svako malo izbaci neku novu riječ koja je kombinacija dvije ili više riječi. Stražnjica je jedna od omiljenih riječi u Hollywoodu, a imamo i video koji to dokazuje.

Koliko puta ste čuli izraz 'ljepota je u očima promatrača'? Pa u ovom slučaj, Hollywood jaaaako voli stražnjice. Tako jako da je izmišljena i nova riječ za stražnjice – 'assjective' – što bi u doslovnom prijevodu značilo pridjev koji opisuje guze.

Pogledaj i ovo Wanda Icardi (Foto: Instagram) Bez srama Velika zavodnica nogometaša skinula sve sa sebe pa otkrila atribute kojima serijski osvaja

Otkrivene prave mjere svjetski poznatih oblina

U današnjem svijetu pop kulture ne može proći ni dana da se ne spomene guza Kim Kardashian, Beyonce Knowles Carter, Jennifer lopez, Nicki Minaj... a i mnogi muškarci našli su se na guzotastičnoj listi poput Georgea Clooneya, Mel Gibsona, Lennyja Kravitza...

Huffington Post složio je i video u kojem je skupio neke od najzanimljivijih filmskih scena koje govore o omiljenoj temi – stražnjicama. Ako je riječ 'twerking' uška u oxfordski rječnik, kao i Beyonceina izvedenica 'bootylicious', nema razloga zašto 'assjecive' ne bi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene