OMG

ŠOK u jutarnjoj emisiji, voditeljica izgubila živce: Video broji preko 5 milijuna klikova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna britanska voditeljica, a video toga je u dva dana prikazan preko 5 milijuna puta!

Novi hit hara Youtubeom: u jutarnjoj emisiji 'This Morning', kod 32-godišnje voditeljice Holly Willoughby gostovala je britanska reality zvijezda Katie Hopkins.

Pogledaj i ovo Nika Turković - 1 Njezino vrijeme tek dolazi Nika Turković osvrnula se na dio života koji ju je oblikovao: ''Bila je to ogromna prilika i luksuz, prije sam stvarno bila dijete''

I Katie je svojim izjavama šokirala što voditeljicu, što gledatelje! U intervjuu je reality zvijezda pričala kako prijatelje svoje djece bira prema imenima te sudi ljude prema tome kako se zovu.

Smatra kako su dječja imena Chantelle, Charmaine, Chardonnay, Tyler i mnoga druga imena 'niže, problematične klase' – njezina djeca nemaju prijatelje s tim imenima.

'Puno možeš doznati iz nečijeg imena, postoje neka imena koja su mi naprosto ogavna. Pomoću imena skužim iz koje klase to dijete potječe i postavim si pitanje – želim li da se moja djeca igraju s njima? Chardonnay, pa ne želim da se moja djeca igraju s nekim tko je dobio ime po boci vina', započela je raspravu 38-godišnja Katie.

Tu se voditeljica Holly iživcirala tvrdeći kako je to 'snobovski' te da je 'prepuna predrasuda'.

'Zašto bi to radila? Zašto? Nije mi jasno. Poslušaj se, to je grozno što govoriš', pričala je Holly, da bi na kraju 'puknula' i poručila joj: 'E sad, stani, stani, dosta je, nećemo više pričati o ovome!'

Video je izazvao veliko zgražanje javnosti te je ubrzo postao i veliki hit na Youtubeu, gdje je prikupio preko 5  milijuna klikova! Inače, Katieina djeca se zovu India i Poppy; koje ona smatra finim imenima. Pogledajte video koji je posebno sablaznio javnost!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene