Oko sokolovo

Holivudske grudi: Jesu li prave ili umjetne?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koliki ste majstor za grudi? Provjerite sami.

U današnjoj rubrici OMG petak bavimo se holivudskim - grudima! Jesu li prave ili se radi o silikonima, provjerite sami.

Pogledaj i ovo Tara Reid (FOTO: Profimedia) Kao kost i koža Uzor su mnogim ženama, ali njihov manjak kilograma poprilično je zabrinjavajući

One su najbolje u tome: Najveće grudi na TV-u!

1. Angelina Jolie

Angelina Jolie nedavno je otkrila kako se podvrgnula dvostrukoj mestektomiji, kako bi spriječila rak dojke. 'Rezultati su bili prekrasni', rekla je.

2. Tara Reid

Tara Reid priznala je da je korigirala grudi jer su joj bile nejednake, a na crvenom tepihu 2007. pokazala ih je svima. Otkrila je kako ju je dečko pitao što nije u redu s njima, a ona mu je odgovorila da ih je zamijenila manjima.

3. Victoria Beckham

O grudima Victorie Beckham godinama se špekuliralo, a nedavno je konačno priznala kako je 1999. dala oko 95 tisuća kuna za silikonske umetke za grudi, koje je par godina nakon i izvadila.

4. Kourtney Kardashian

Poznata sestra Kardashian podvrgnula se plastičnoj operacij u svojim ranim 20-ima. 'To je bilo tako glupo. Samo mi je jednog dana ta ideja pala na pamet', rekla je Kourtney.

5. Pamela Anderson

Ako je netko poznat po svojim bujnim grudima, onda je to Pamela Anderson! Njezine velike 'Baywatch' grudi pozorno su pratili svi, a Pamela je priznala kako ih je dala povećati nakon poziranja za časopis Playboy 1989. 'Bila je to jedna ishitrena odluka', rekla je Pam. 1999. zvijezda Baywatcha ipak ih je odlučila smanjiti.

6. Paris Hilton

2009. Paris Hilton rekla je kako nikada nije imala korekciju grudi. 'Volim izgledati prirodno i volim svoja ravna prsa', rekla je Hilton. Priznala je kako je prije koristila push up grudnjake, no sada je zadovoljna s onim što ima.

7. Jennifer Love Hewitt

Većina ljudi u Hollywoodu vjeruje kako je Jennifer Love Hewitt osigurala svoje grudi na 5 milijuna dolara, no Hewitt se na to samo slatko nasmijala.

8. Jessica Simpson

Jessica Simpson ima se čime ponositi kad su grudi u pitanju, no ona tvrdi kako su one 'dar majke prirode'. Čak je i njezin otac Joe u jednom intervjuu ponosno izjavio kako su grudi njegove kćeri prirodne i velike! 'Jessica se nikada ne trudi biti seksi - ona jest seksi', rekao je ponosni tata.

9. Salma Hayek

Lijepa Salma tvrdi kako ima prirodne, velike grudi zato jer se molila za njih dok je bila dijete! 2011. priznala je kako njezine grudi izgledaju bolje nego deset godina ranije. 'Nisu loše. Ne žalim se', rekla je.

10. Sofia Vergara

Glumica Sofia Vergara ima prirodne grudi. Tako barem tvrdi. No, jedno je sigurno: Sofia kaže kako se žene s velikim grudima bolje zabavljaju. Što vi mislite? ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene