Samo za dečka

Glumica u strahu: Ukraden joj mobitel koji je prepun golišavih fotki!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helen Flanagan, britanska glumica i model, koju upravo Britanci proglasili najseksi ženom na Otoku posljednjih nekoliko dana je luda od brige!

Naime, u luksuznu kuću 22-godišnje Helen Flanagan provalio je lopov, koji je osim skupocjenih stvari ukao i njezin mobitel.

Pogledaj i ovo showbuzz Vatrena Španjolka Kad maštate o savršenom tijelu – zapravo maštate o njoj!

No to ne bi bilo toliko strašno da Helenin mobitel nije krcat golišavih fotki  na kojima je Helen u toplesu, a koje je slala dečku Scottu Sinclairu! Prema pisanju britanskih medija, Helen je izvan sebe, jer strahuje kako će muškarac koji se dočepao njezinog mobitela - fotke i objaviti.

>> Duboki dekolte i seksi prorezi...kakvo izdanje!

'Helen se smrzla na pomisao kako bi njezine zločeste poruke i seksi fotke mogle osvanuti na internetu. To stvarno ne želi. Jedno su seksi fotke za naslovnice časopisa, a drugo su fotografije nastale u privatnosti njezinog doma', ispirčao je Helenin prijatelj za The Sun.

Inače, 22-godišnja glumica je u četverogodišnjoj vezi s nogometašem Scottom Sinclairom, kojem je i slala golišave fotke. Iako su britanski mediji šuškali kako su pred prekidom - Helen je poručila kako su i dalje zajedno!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene