Što se to nadzire? Međunožje? Bedra? Sve češće dame jednostavno ne mogu obuzdati svoje seksi haljine.

Galerija


Ah, ti (pre)visoki rezovi, haljine, bedra i međunožja! Kakav divan sklad ženskog tijela i intime na izvol'te. Ima toga sve više i više, a samo tijekom proteklog tjedna tri su dame nehotice pokazale previše.

Vezani članci Heidi Klum i Bill Kaulitz (Foto: Profimedia) Ma pogledajte samo te pete: Mlađahni zaručnik Heidi Klum ima brata blizanca koji odlično hoda u štiklama Heidi Klum (Foto: AFP) Peto dijete sa 16 godina mlađim? Lijepa manekenka navodno je u blaženom stanju

Ashley Graham, plus size model, odjenula je crnu haljinu koja joj pristaje odlično. No, ne i savršeno. Dok je gornji dio otkrio dovoljno, ali ne i previše- sve se otkrilo u donjem dijelu. Izrez je bio previsok pa je pokazao najviši dio bedra bujne manekenke.

Visoki prorezi na crvenom tepihu (Foto: Profimedia)
Visoki prorezi na crvenom tepihu (Foto: Profimedia) - 5

Heidi Klum nešto je iskusnija s ovakvim nezgodama. Zgodna Heidi istakla je svoje duge noge u zanimljivoj modroj haljini. Njeno izdanje nije vulgarno, i to srećom, jer je Klum nevolji doskočila rukom. Strateško mjesto ipak je prekrila rukom kako fotografi ne bi uhvatili bedru, ili nešto više.

Najgore je prošla Halsey. Mlada pjevačica odjenula je crnu haljinu jako visokog izreza pa joj se vidjelo međunožje. Borila se, pokušavala se namjestiti, ali vražji je to posao. Materijala nema dovoljno, i što je tu je. Borba je teška.

Visoki prorezi na crvenom tepihu (Foto: Profimedia)
Visoki prorezi na crvenom tepihu (Foto: Profimedia) - 1