Najgledaniji video

Samo dan nakon što je prikupio pet milijardi pregleda, ''Despacito'' nestao s YouTubea. Što se dogodilo?

Luis Fonsi (Despacito) Luis Fonsi (Despacito)

''Despacito'' je postao hit ubrzo nakon što je objavljen u siječnju prošle godine, a još se više raširio nakon što se u travnju u remiksu pojavio i Justin Bieber.

Samo dan nakon što je ''Despacito'' prikupio pet milijardi pregleda na YouTubeu, službeni je video Luisa Fonsija nestao.

Pogledaj i ovo showbuzz prava zaraza 'Despacito' manija ne popušta: Ljetni hit srušio još jedan rekord

Video je originalno postavio kanal Vevo. Kada ga poželite poslušati, natpis vas obavještava da video nije dostupan. Kako piše BBC, razlog tome je što je Vevo hakiran, a prije nego što je ''Despacito'' potpuno nestao s YouTubea, korisnicima se umjesto spota prikazala grupa naoružanih i maskiranih ljudi. Nazivaju se ''Prosox'' i ''Kuroi's'', koji iznad videa ispisuju ''Oslobodite Palestinu''.

U problemu nije samo portorikanski pjevač Luis Fonsi, već i ostali glazbenici među kojima su Shakira, Selena Gomez, Drake i Taylor Swift. Spomenutima mijenjaju naslove pjesama i naslovne fotografije te umeću svoja imena. 

Na Twitter računu @ProsoxW3b, za kojeg se pretpostavlja da je jedan od hakera, stoji kako su sve učinili samo iz zabave te da bez obzira na to - obožavaju YouTube. 

''Despacito'' je postao hit ubrzo nakon što je objavljen u siječnju prošle godine, a još se više raširio nakon što se u travnju u remiksu pojavio i Justin Bieber.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene