Pogledajte fotku

Guza slavne pjevačice osvanula na Twitteru - cijela TETOVIRANA!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovo je fotka rada u nastajanju. Riječ je o tetovaži koju sam prepravljala i dorađivala', napisala je Cheryl ispod fotke.

Britanska zvijezda Cheryl Cole poznata je ljubiteljica tetovaža. Na tijelu ih ima nekoliko, a najpoznatija je velika tetovaža ruže koja se nalazi iznad njezine stražnjice te seže do polovice leđa.

>> 'Izgledam si jako ružno, neću se snimati!'

Pogledaj i ovo Lauren Silverman (Foto: Profimedia) OPA! Guza s kojom se čak ni J.Lo ne može mjeriti: Kada se ova dama okrene, svi padaju u nesvijest

No, Cheryl je odlučila otići korak dalje te je tetovirala CIJELU stražnjicu! Fotografiju kao dokaz objavila je na Twitteru. Na sebi je imala samo ružičaste tangice koje su se od velike tetovaže jedva vidjele.

'Ovo je fotka rada u nastajanju. Riječ je o tetovaži koju sam prepravljala i dorađivala', napisala je Cheryl ispod fotke koja je snimljena u Los Angelesu kod slavnog tattoo Artista Nikkoa.

'Bilo je vrlo bolno, ali mislim da sad neko vrijeme neću ništa stavljati. Nisam to napravila iz nekog posebnog razloga, samo mi se svidio dizajn, trebalo je 15 sati da se napravi', izjavila je kasnije za britanski The Sun.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene