Crnogorski bend Žilet dobio je pet minuta slave. Nisu birali sredstva da dođu do nje.


Kada neafirmirani bend dođe od petnaest minuta slave, onda se to koristi na sve načine. Neki se predstavljaju, drugi su ukočeni, a treći pričaju što im padne napamet, pa postanu viralni hit. Upravo to dogodilo se rock bendu iz Podgorice kada su stigli u jutarnji program jedne televizijske kuće u Crnoj Gori, gdje su se proslavili svojim nastupom.

Vezani članci Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman Grlić Radman o "srpskom svijetu": "To je poražena osvajačka politika" Prosvjedi u Crnoj Gori - 3 Zbog situacije u Crnoj Gori oglasilo se Ministarstvo vanjskih poslova: "Pomno pratimo događanja..."

OVDJE možete pogledati zlostavljanog dječaka koji je zadao udarac zlostavljaču.

Voditeljicu su pomalo zbunili, ali su zato obožavatelje nasmijali. Grupa Žilet ima iznimno čudan naziv, ali i nadimke, a istaknuo se posebno Dexter. Gitarist joj je rekao da su oni budale, ali da ona ima lijepa usta. Nizali su brojne hitove, među kojima se našla i hrvatska predsjednica. Kada ih je voditeljica pitala što će svirati, najavili su himne, ali i singl 'Dovedite mi Šešelja' od Kolinde Grabar Kitarović.