46-godišnji Goran Višnjić već godinama uspješno gradi holivudsku karijeru.

Galerija


Fotografija je izazvala različite reakcije među njegovim obožavateljima.

Vezani članci Matija Vuica Haljine Matije Vuice na putu za Hollywood: Spremna je i kreacija za Rumer Willis! Goran Višnjić Višnjić se dirljivom objavom oprostio od pokojnog kolege, glumio mu je ljubavnika u filmu za koji je dobio Oskara

46-godišnji glumac Goran Višnjić od samih je glumačkih početaka zarobio srca žena diljem svijeta. I iako njegovo već godinama pripada samo jednoj, supruzi Evi, s kojom ima troje djece, žene i dalje uzdišu za markantnim glumcem.

No njegova posljednja crno-bijela fotografija na Instagramu podijelila je mišljenja obožavateljica zbog sitnice koja je napravila veliku promjenu na njegovu licu.

Naime, glumac s američkom adresom trenutno utjelovljuje Garciu Flynna u seriji "Bezvremeni", zbog čega nosi guste brkove, no radi se o onim umjetnima koje nosi samo na setu.

"Samo isprobavam svoje nove brkove. Što kažete? Previše 1800-ih?" zapitao je više od 55 tisuća obožavatelja Višnjić, a neki su nas komentirali itekako nasmijali. "Luigi", "Staljin?", "Pretpostavljam da sviraš bas u kvartetu", "Više su porno brkovi iz 70-ih", dok su drugi komentirali kako je zgodan s brkovima i bez njih.

S obzirom na to da Goran već godinama uspješno gradi i holivudsku karijeru, u komentarima su se javili obožavatelji sa svih strana svijeta.