Neobični kanadski umjetnik i goli slikar Brent Ray Fraser zapalio je pozornicu showa "Supertalent".

Galerija


O ovom se nastupu i dalje ne prestaje pričati.

Vezani članci Davor Bilman Mia je saznala što bi članovi žirija učinili s 200 tisuća kuna, Bilmanov odgovor dobro će vas nasmijati! Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić Pogledajte top-izjave omiljenog žirija, ali i neočekivani poljubac koji je sve iznenadio!

Prošle nedjelje, neobični kanadski umjetnik Brent Ray Fraser zapalio je pozornicu showa "Supertalent".

"Moji prijatelji misle da sam najkul osoba na svijetu", poručio je žiriju prije nego što se skinuo potpuno gol na pozornici te spolnim organom nacrtao Davora Bilmana u crno-bijeloj verziji.

Operna pjevačica Martina Tomčić odmah mu je stisnula X te napustila studio, dok su Maja Šuput, Davor Bilman i Janko Popović Volarić u svojim stolcima ostali sjediti do kraja, a na njihovim su se licima izmjenjivale različite emocije - od nevjerice do šoka i oduševljenja. Posebno je aktivna u pokazivanju emocija bila vrckava Maja, koja nam je naknadno otkrila kako je Brentov "kist bio impozantne veličine".

"Na televiziji se nije toliko dobro vidjelo koliko je on dobro građen. Svaki centimetar njegova tijela isklesan je i preimpresivan", otkrila nam je u nastavku, a mi smo počeli otkrivati malo više detalja o životu neobičnog umjetnika koji svoj unikatni talent shvaća vrlo ozbiljno.

"Stvaram umjetnost i uspomene", stoji u opisu njegova profila na Instagramu, na kojem ga prati 11,5 tisuća ljudi. Kako sam priznaje, u slikanju se usavršava od treće godine, a prvi je nastup imao u jednom talent showu u Francuskoj.

"Mogu crtati vrlo lijepo, a ovu posebnu vještinu otkrio sam prije desetak godina. Od tada nadograđujem tu vještinu. Svaki dan vježbam, a nekad i dva puta dnevno", objašnjava. Na pitanje kako je otkrio svoj neobičan talent, nije precizno odgovorio, već je rekao: "Sve što sam radio nije bilo slučajno, bila je suđeno da bude tako."

Danas Brent putuje svijetom te nastupa, a ako želite pogledati njegove necenzurirane videouratke, to možete učiniti na ovom linku, no nažalost, ne možete ih gledati besplatno. Članarina za fotografije i videe iznosi 15 dolara mjesečno.

Pa tko voli...

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.