Goldie Hawn ove će godine proslaviti 73. rođendan, no trendu plastičnih operacija, kao većina kolegica, nije podlegla.

Galerija


Goldie Hawn godinama je bila jedna od najtraženijih holivudskih glumica, no onda se odlučila posvetiti sebi, partneru Kurtu Russellu, djeci i unucima. Osim što je oduvijek bila cijenjena kao vrsna glumica, poznata je bila po svojoj ljepoti, a i danas je jedna od rijetkih koja nije podlegla trendu plastičnih operacija i pomlađivanja, no svejedno plijeni pažnju svojim izgledom.

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Vezani članci Kurt Russell (Foto: Profimedia) Trebat će vam koji trenutak da prepoznate koji se glumac nalazi iza guste sijede brade i kose Melanie Griffith i Goldie Hawn (Foto: AFP) 12 godina starija glumica izgleda puno bolje od kolegice koja se unakazila operacijama

Tako je bilo i ovoga puta kada su je paprazzi na odmoru snimili u bikiniju na odmoru u Grčkoj, gdje glumica trenutačno uživa s Kurtom, trudnom kćeri Kate Hudson i njezinim partnerom Dannyjem Fujikawom.

Goldie Hawn (Foto: Instagram)
Goldie Hawn (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Upravo je Kate objavila fotografiju majke na Instagramu i uz nju napisala kratko i jasno - božica ljepote.

Inače, stilist Goldie Hawn u jednom je intervjuu izjavio da se tijelo glumice s godinama skoro pa uopće nije promijenilo, a duga plava kosa, što svi dobro znaju, njezin je zaštitni znak. Ova 72-godišnjakinja na liniju pazi redovitim fizičkim aktivnostima kao što su joga, duge šetnje, rolanje i dizanje utega, a i bicikliranje joj je jedna od omiljenih aktivnosti.