Nevjerojatna je!

Božica ljepote: Slavnu glumicu mnogi su zamijenili s njezinom kćeri, i u 73. godini izgleda fantastično

Goldie Hawn (Foto: Instagram) Goldie Hawn (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goldie Hawn (Foto: Instagram) Goldie Hawn (Foto: Profimedia) Goldie Hawn (Foto: Profimedia) Goldie Hawn (Foto: Getty Images) +0 Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Galerija

Goldie Hawn ove će godine proslaviti 73. rođendan, no trendu plastičnih operacija, kao većina kolegica, nije podlegla.

Goldie Hawn godinama je bila jedna od najtraženijih holivudskih glumica, no onda se odlučila posvetiti sebi, partneru Kurtu Russellu, djeci i unucima. Osim što je oduvijek bila cijenjena kao vrsna glumica, poznata je bila po svojoj ljepoti, a i danas je jedna od rijetkih koja nije podlegla trendu plastičnih operacija i pomlađivanja, no svejedno plijeni pažnju svojim izgledom.

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

Tako je bilo i ovoga puta kada su je paprazzi na odmoru snimili u bikiniju na odmoru u Grčkoj, gdje glumica trenutačno uživa s Kurtom, trudnom kćeri Kate Hudson i njezinim partnerom Dannyjem Fujikawom.

Goldie Hawn (Foto: Profimedia) Goldie Hawn (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Upravo je Kate objavila fotografiju majke na Instagramu i uz nju napisala kratko i jasno - božica ljepote.

Inače, stilist Goldie Hawn u jednom je intervjuu izjavio da se tijelo glumice s godinama skoro pa uopće nije promijenilo, a duga plava kosa, što svi dobro znaju, njezin je zaštitni znak. Ova 72-godišnjakinja na liniju pazi redovitim fizičkim aktivnostima kao što su joga, duge šetnje, rolanje i dizanje utega, a i bicikliranje joj je jedna od omiljenih aktivnosti.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene