Članica tajne skupine

Iscurili detalji o gnjusnim zločinima holivudske glumice u sklopu bizarnog seksualnog kulta

Allison Mack (Foto: Profimedia) Allison Mack (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Allison Mack (Foto: Profimedia) Allison Mack (Foto: Instagram) Allison Mack (Foto: Instagram) Allison Mack (Foto: Profimedia) +0 Allison Mack (Foto: Instagram) Galerija

35-godišnja holivudska glumica Allison Mack u velikim je problemima zbog seksualnog skandala u kojem se našla.

35-godišnja holivudska glumica u velikim je problemima.

Pogledaj i ovo Allison Mack (Foto: Profimedia) Nevjerojatna priča Priznala krivnju: Glumica uvlačila žene u bizarni kult gdje su žigosane i pretvarane u seksualne robinje

Radi se o njemačko-američkoj filmskoj i televizijskoj glumici Allison Mack, koja je posljednjih dana glavna tema žutog tiska zbog seksualnog skandala u kojem se našla.

 

A post shared by Allison Mack (@allisonmack729) on

Zvijezda serije "Smallville" tako se trenutno nalazi u kućnom pritvoru u domu svojih roditelja u Kaliforniji zbog sumnje da je bila desna ruka samoprozvanog gurua Keitha Ranierea, koji je optužen za brojna kaznena djela nad ženama unutar seksualnog kulta NXIVM koji je godinama vodio.

Iako se za bizarni kult zna od 2017. godine, kada je priču prvi objavio slavni The New York Times, na površinu su sada isplivali novi gnjusni detalji koji se vežu uz Keitha i Allison, koji su se prilikom uhićenja izjasnili nevinima. Allisonina uloga bila je da kultu i njegovu vođi dovodi nove žrtve, koje su tamo prisiljavanje na fizički rad i seks, a pritom su verbalno ponižavane, pa čak i žigosane. Spominju se i razne financijske ucjene koje se tek moraju dokazati.

Allison je zapravo Keithu dovodila nove sljedbenice koje bi ubrzo postale seksualne robinje koje su morale u svemu ugađati starijim, muškim članovima, a sud joj je odredio kućni pritvor uz jamčevinu od 5 milijuna dolara.

 

A post shared by Allison Mack (@allisonmack729) on

Glumica je u "tajno društvo" pokušala uvesti i brojne druge filmske i glazbene zvijezde, kao što su glumica Emma Watson i pjevačica Kelly Clarkson. Allison je bila jedna od najdržaih žena samoprozvanog gurua, a navodno je i sama sudjelovala u ponižavanjima jer je po hijerarhiji u sekti na to imala pravo.

Duo je nedavno imao bliski susret na sudu na još jednom ročištu, no kako ističe portal Page Six, nisu se ni pogledali. Što je nekadašnju zvijezdu potaknulo da se priključi ovoj sekti, još nije poznato.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene