'što su radili, možete naslutiti'

Zaključao se s djevojkom u toalet - Izbačen iz beogradskog kafića!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zabava u jednom srpskom kafiću malo se omakla kontroli...

Poznati 42-godišnji glumac Sergej Trifunović proteklog se vikenda s društvom zabavljao u jednom beogradskom kafić s prijateljima iz Norveške s kojima je snimao film 'In Order Of Disapperance', no zabava se malo omakla kontroli.

Pogledaj i ovo Sergej Trifunović Opet u problemima Sergej Trifunović završio u zatvoru, javio se na poziv suda pa su ga odmah i zatvorili, ali nije dugo tamo ostao!

Sergej Trifunović: 'Monica Bellucci me išamarala kao nitko do sad'

Naime, Sergej je odmah tražio poseban stol, pića za stol, a i obožavateljice su odmah došle do njega kako bi se fotografirale s njim - nije ni čudno da je brzo našao žensko društvo, piše Blic.rs.

'U jednom trenutku glumac se odvojio od društva i otišao u toalet, a za njim je krenula nepoznata djevojka. Zaključali su se, a što su radili, možete naslutiti', ispričao je svjedok, a problem je nastao kad ih je osoblje kafića zamolilo da napuste lokal jer je bio kraj radnog vremena a Sergej je navodno još bio s djevojkom u toaletu.

Iz spomeuntog kafića nisu htjeli komentirati situaciju jer kako su rekli, 'sve što se u kafiću dogodi, ostaje u kafiću'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene