Sjećate se Del Boya?

Otkrio dugočuvanu tajnu - 'Del Boy' snimio pornić!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Legendarni glumac iz ‘Mućki’ 72-godišnji David Jason, u svojoj autobiografskoj knjizi ‘My Life’ otkrio je dosad skrivanu tajnu...

Nema tko ne zna za seriju ‘Mućke’, no malo je tko znao da je glavni glumac David Jason glumio u porniću!

Pogledaj i ovo David Jason (Foto: IMDB) Kultni Del Boy Buran život omiljenog mutikaše iz "Mućki": Od električara postao vitez, a tata i suprug tek u 60-ima

‘Moja velika sramota je to što sam jednom prilikom, nenamjerno, glumio u porno filmu. Nisam doduše snimao bezobrazne scene, ali...', otkrio je slavni Del Boy u svojoj biografskooj knjizi, prenosi The Sun. 

>> Sjećate se Rodneya iz Mućki? Okomio se na jeftine i okrutne reality showove!

Rođen je 1940. godine, radio je kao električar, a onda se okrenuo glumi. Prvo pojavljivanje na televiziji je bilo 1964. godine u seriji 'Raskršća', uslijedile su uloge u serijama 'Porridge' i 'Open All Hours', no sve se promijenilo kada je dobio ulogu u seriji 'Mućke'. Bio je omiljen među TV producentima, no tek je 1981. godine nije obukao kaput od jagnjeće kože, okitio se zlatom i sjeo za volan svoje trokolice – ostalo je povijest!

Njegov bogati život lako bi se mogao pretočiti u serija, a ne bi se iznenadili da su neki događaji bili inspiracija za anegdote u hit seriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene