Šokirao publiku!

Ukrao show: Filmski redatelj usred govora na dodjeli Emmyja zaprosio djevojku!

Glenn Weiss, Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Glenn Weiss, Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Glenn Weiss, Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Glenn Weiss i Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Glenn Weiss i Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Glenn Weiss i Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Glenn Weiss i Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Glenn Weiss, Jan Svendsen (Foto: Profimedia) +0 Glenn Weiss, Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Galerija

Glenn Weiss odlučio je kleknuti i zaprositi svoju djevojku Jan Svendsen na pozornici ovogodišnje dodjele nagrade Emmy.

Filmski redatelj Glenn Weiss pamtit će ovogodišnju dodjelu nagrada Emmy do kraja života. Naime, osim što je osvojio prestižnu nagradu, 57-godišnji Glenn iznenadio je publiku u dvorani Microsoft Theatera u Los Angelesu i gledatelje pred malim ekranima proseći ruku svoje djevojke, bivše sportašice, 69-godišnje Jan Svendsen, koja ga je bodrila i sjedila u publici.

Pogledaj i ovo Nasljeđe ususret svečanosti Jaka konkurencija na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja, pogledajte tko su glavni favoriti za najvažniju televizijsku nagradu

Preuzimanje nagrade započeo je govorom posvećenim svojoj majci, koja je nedavno preminula, no ono što je uslijedilo nakon toga nitko nije očekivao.

"Mama je uvijek vjerovala u pronalaženje sunca u svim stvarima i obožavala je moju djevojku Jan. Jan, ti si sunce mog života. I mama je bila u pravu, ne smijemo nikada pustiti svoje sunce. Pitaš se zašto te ne volim zvati svojom djevojkom? Zato što te želim zvati svojom ženom."

Glenn Weiss, Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Glenn Weiss, Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Jan je nakon tih riječi ostala u šoku, publika je bila u transu, no bez puno razmišljanja ona je ustala te se uspjela popeti na pozornicu do svog zaručnika po prsten, koji je čak romantično kleknuo pred svoju dragu.

"Ovo je prsten koji je moj tata stavio na maminu ruku prije 67 godina. A svojim sestrama i braći želim poručiti da ga nisam ukrao. Tata zna, OK?" našalio se Glenn u trenutku kada je stavljao Jen prsten na ruku.

Glenn Weiss, Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Glenn Weiss, Jan Svendsen (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Jan, želim staviti ovaj prsten koji je moja mama nosila pred svim ovim ljudima i pred mamom i tvojim roditeljima koji nas gledaju odozgora. Želiš li se udati za mene?" pitao je Glenn.

"Da! Milijun puta da", uzbuđeno mu je odgovorila Jen.

 

Čestitamo budućim mladencima, kojima će ova dodjela Emmyja ostati jedan od najposebnijih događaja u životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene