Šokantna snimka

Uznemirujući video silovanja procurio u javnost - Pjevač tvrdi: 'Nije moj!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Godinu dana nakon što je snimljen kontroverzan video, sada je isti i procurio u javnost, no pjevač tvrdi - 'nemam veze s tim!'

Poznati pjevač Marilyn Manson žestoko je demantirao umješanost u kontroverzan videospot u kojem Lana Del Rey glumi u brutalnim scenama silovanja. 29-godišnju pjevačicu nasilan muškarac baci na krevet i seksualno je zlostavlja, a ona na kraju ostaje ležati u suzama.

Pogledaj i ovo Lana Del Rey jedno privlači pažnju Više je ne vidimo tako često, a sad kad se pojavila zbog drastične promjene mnogi je nisu ni prepoznali!

Zbog brutalnih scena silovanja, video nije izašao u javnost prije godinu dana kada je i snimljen, no sada je ipak procurio. 'Snimke su bolesne', samo je kratko rekao redatelj Eli Roth u intervjuu kod Larryja Kinga.

UPOZORENJE Uznemirujući video procurio u javnost!

Strani mediji su navodili kako je Manson idejni začetnik uznemirujućih scena u spotu, no njegova glasnogovornica te je navode negirala.

'Manson ovaj spot nije režirao niti snimao, niti je to napravljeno za njegov video, niti ima veze s njegovom glazbom. Vjerojatno je neki obožavatelj spojio neki Mansonov stari videospot s nekom od snimaka Lane Del Rey', tvrdi glasnogovornica.

Tome u prilog ide i provedena analiza obožavatelja koji navode da su u ovom dvominutnom snimku korišteni prizori iz ranijih Mansonovih videa - 'No Reflection' i 'Slo-Mo-TIon', dok su neki ljudi primijetili da bi šokantna snimka mogla biti zapravo iz videa Lane Del Rey za pjesmu 'Pretty When You Cry'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene