Glumica Gabrielle Union trenutno uživa na Ibizi na odmoru s NBA suprugom.

Galerija


Nude bikini pokazao se kao pun pogodak za atraktivnu glumicu.

Vezani članci Negdje je uvijek ljeto Djevojke selice pokazale da je negdje uvijek ljeto i na pragu naše zime pozirale mokre do kože Gabrielle Union i Dwyane Wade (Foto: AFP) On ju je prevario i dobio dijete s drugom djevojkom, a ona je za sve okrivila sebe: "Nije me bilo..."

Sportske, glumačke i pjevačke zvijezde pohrlile su na svjetske plaže gdje se hvale isklesanim tijelima i lagodnim načinom života. Jedna među njima jest i glumica Gabrielle Union koja se trenutno odmara na španjolskom "party otoku" Ibizi.

 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

45-godišnja glumica tamo se uputila sa suprugom, NBA košarkašem Dwyaneom Wadeom i grupom prijatelja, a dok su se oni odmarali uz piće ispod suncobrana, glumica je uživala u plićaku pokazujući sav trud koji je tijekom godine uložila u teretani.

Nude bikini stajao joj je fantastično, a vjerujemo kako je njezin suprug od gotovo 4 godine za to vrijeme pucao od ponosa.

 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

 

Par je zajedno od 2009. godine, a 2014. uplovili su u bračnu luku. Prije Dwaynea, glumica je bila u braku sa zvijezdom NFL-a, Chrisom Howardom s kojim je bila od 2001. do 2006. godine.