Krenule u provod

Franka Batelić i njezina mama pozirale zajedno, obožavatelji se ne mogu odlučiti koja je zgodnija

Franka Batelić mama (Foto: Instagram) Franka Batelić mama (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić mama (Foto: Instagram) Ingrid Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Cure su se pomno sredile za vjenčanje rođakinje u Labinu.

Majka pjevačice Franke Batelić oduševila nas je još na njezinom vjenčanju.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Iako se radilo o domaćem vjenčanju godine između pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke, dio medijskog kolača ukrala je i zgodna mladenkina mama.

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Radi se o gospođi Ingrid Zustović koja je krajem srpnja u Istri blistala u elegantnoj plavoj haljini do koljena, a pokazala je i kako nema problema s hodanjem u poprilično visokim potpeticama.

A sada su cure jedna drugoj bile pratnja na još jednom vjenčanju te su se pomno sredile za taj važan događaj. Fotografiju je na Instagramu objavila Ingrid, a mi se nismo mogli odlučiti koja je bila ljepša i elegantnija.

Očekivano, mama i kćer pokupile su pregršt komplimenata na račun izgleda. "Ispred kuće u kojoj sam odrasla. Sređene za vjenčanje naše drage rođakinje", napisala je Ingrid.

 

A post shared by Ingrid Zustovic (@ingridzustovic) on

"Uvijek lijepe." "Mama sve zgodnija", "Prekrasne", "Jako ličiš na mamu", samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene