Naslovnica i editorijal britanskog Voguea s obitelji Beckham posljednjih je dana na udaru kritika zbog dvije stvari.

Galerija


O najnovijoj naslovnici britanskog Voguea i dalje se ne prestaje pričati.

Vezani članci David Beckham - 1 Uživa u idili s djecom i ističe isklesani torzo, a njegove supruge nema ni na vidiku Romeo Beckham Skinuo majicu i oduševio obožavateljice, svi kažu da je slika i prilika svog slavnog oca

Radi se o onoj na kojoj britanska dizajnerica Victoria Beckham pozira sa svoje četvero djece, dok se tek na sekundarnoj naslovnici s njom pojavljuje njezin suprug David Beckham.

Drugim riječima, naslovnica prikazuje Victoriju kao samohranu majku, što je dodatno pojačalo glasine o skorašnjem razvodu slavnog para. Victoria je dodatno potpalila vatru izjavom "kako su i ona i David svjesni činjenice da su jači zajedno, nego individualno" koja je procurila u javnost.

"Bi li ijedno od nas bilo u poziciji kao danas da se nismo sreli i da nismo toliko dugo zajedno? Ne bi! Sve je u obitelji. Puno smo snažniji tako. Mi poštujemo obiteljske veze i to je ključ uspješnog braka", nastavila je dizajnerica ne otkrivši na kraju u kojoj je fazi njihov odnos. Brojni čitatelji iskritizirali su dizajnericu zbog toga što David nije na naslovnici te činjenice da nije birala riječi za opisivanje njihovog odnosa koji im po rečenom djeluje više kao "poslovni dogovor".

S druge strane, nogometaš je otkrio kako nije htio pozirati za naslovnicu jer ona obilježava desetljeće modne karijere njegove supruge. No David se pojavljuje s obitelji na fotografijama unutar časopisa, a jedna je posljednjih dana također izazvala burne reakcije javnosti.

Radi se o onoj na kojoj se Beckham djeca igraju puškama na vodu, a dio čitatelja mišljenja je kako ona poziva na nasilje. "Korištenje pištolja stvarno je neukusno", "Tragično je koristiti se pištoljima kao rekvizitima", "Kako se ona može smijati dok joj je sin uperio pištolj u glavu?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Bilo je i onih koji su stali u obranu bračnog para te poručili kritičarima kako jednostavno pretjeruju.