Iako je uvijek dotjerana i pazi na svoj izgled, u današnjem dobu tehnologije ne možeš se sakriti ni kada spavaš. Upravo suprotno – odmah završiš na Internetu!


Bivša Loto djevojka bivše Jugoslavije i danas plijeni pozornost. Suzana Mančić izgleda sjajno u svojoj 59. Godini, a kako je njezino lice itekako poznato ne može se sakriti ni kada putuje.

Loto djevojka se udaje za grčkog biznismena? Tako su rekli numerolozi

Vezani članci Suzana Mančić, Teodora Kunić (FOTO: Instagram) Monstruozno! Kćer Suzane Mančić proglasili mrtvom, a onda se ona javila i objavila da je živa Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Čuva primjerak magazina za koji se slikala gola i često ga prelista: ''Htjela sam vidjeti kako je to''

Očito je kako se Suzi umorila, pa je odlučila malo odrijemati. No, kako se danas sve nekako nađe na Internetu i društvenim mrežama, onaj koji je sjedio do nje u avionu i zabilježio je njezin trenutak opuštanja.

Svidjelo se njoj to ili ne, Suzi je tako postala hit na društvenim mrežama. Inače, Mančić je u vezi s grčkim biznismenom Simeonom s kojim je već 15 godina a navodno će se i vjenčati sljedeće ljeto kada bi se mogli i preseliti u Ameriku. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook