Cajka se gradom ori, narod briga ne mori. Znate li vi koliko folk zvijezda nastupa u Zagrebu u ova dva dana?


Nitko ih ne sluša - svi znaju stihove. Nitko ih ne sluša - oni rasprodaju koncerte. Svi smo već stigli do zaključka da je turbofolk u Hrvatskoj rastući trend, bez kojeg ne prolazi ni svadba, ni momačka. Ni proslava mature, ni proslava diplome. Nemojmo se lagati, bar jednom ste, htjeli ne htjeli, hopsali na istočnjački melos. Ali, ovo što se događa ovaj vikend u Zagrebu, može se slobodno nazvati 'folk okupacijom Zagreba'.

Vezani članci Aca Lukas - 6 Pjevač zapjevao na terasi svog doma, susjedi tražili pjesmu više, a on se kasnije obrušio na hejtere Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Haris Džinović otkrio koji mu je omiljeni hrvatski pjevač: "Bio je daleko najveći i najbolji"

Slušajte sad ovu ponudu! Petak, 20. svibnja 2016, Zagreb. Možete birati hoćete li na koncert Bobana Rajovića u zagrebačku Arenu(!!), ili na klupske koncerte koje će održati Aca Lukas i Haris Džinović. Ne zajedno. Svaki na svojoj lokaciji. Zakon ponude i potražnje. Ima publike, ima i mjesta.

Ako ste ipak za nešto što biste 'lakše' podijelili s prijateljima na Facebooku (i Selfieji su okupirali Zagreb), onda ćete se vjerojatno odlučiti na varijantu Saše Matića. Njega voli nešto šira publika, a na koncert će mu kao gošća stići i Severina. No, vratimo se na početak priče!

Boban Rajović oduševljen je saznanjem da je popunio zagrebačku Arenu. Priznaje da je najsretniji čovjek na svijetu te da će mu se na pozornici pridružiti troje slavnih gostiju iz regije, čija imena su tajna! Sigurno će dobro doći Bobane, nikad dosta (narodnog) veselja!

Aca Lukas i Haris Džinović već su klasici folka, o njima ne treba puno govoriti. Lukas je bivši roker koji je shvatio od čega se bolje živi, a Džinović prelazi granice žanra te je omiljen kao narodni zabavljač. Iako ih nije potrebno posebno predstavljati!

Sve je to dobro, radujte se narodi!