Samo za 18+

Ovo je najprovokativniji film koji ćete vidjeti ove godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film 'Wetlands' je potpuno otkačena seks komedija, koja je svoju premijeru ugledala na prošlom Sundance Film Festivalu, gdje je opisan kao najperverzniji i najprovokativniji film ove godine.

Ovaj film je ekranizacija romana Charlotte Roche koji je izazvao pravi skandal kada je objavljen, a priča prati 18-godišnju Helen koja sebe naziva 'živim vaginalno-higijenim eksperimentom'.

Pogledaj i ovo showbuzz Jutro poslije Evo kako izgleda buđenje problematičnih glumaca nakon noći perverzija

Pogledajte trailer za najiščekivaniji erotski film godine!

Kroz film pratimo maldu djevojku Helen, koja nema problem sa uriniranjem na prljavim WC školjkama i upražnjavanjem seksa sa nepoznatim osobama i povrćem, a na prvi problem nailazi tek nakon što se poreže prilikom brijanja.

Ona tada završava u bolnici, gdje upoznaje medicinskog tehničara u kojeg se zaljubljuje, a šta se dalje događa pogledajte sami.

Redatelj filma, David Wnendt, naišao je na odobravanje kritike i publike. Film je odlično snimljen a glumačka ekipa je izvrsna. Glavnu ulogu ekscentrične Helen, odigrala je Carla Juri mlada njemačka glumica. 

Iako je film snimljen 2013. svoju svjetsku premijeru doživo je ove godine a trailer za film objavljen je prije nekoliko dana. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene