Fanovi Eurosonga odgovorili Jacquesu Houdeku nakon što se obratio Salvadoru Sobrali.

Galerija


Nakon što je prošlogodišnji pobjednik Eurosonga, Salvador Sobral, ružno govorio o ovogodišnjoj izraelskoj predstavnici, Jacques Houdek obratio se istom i posvetio mu poduži status na društvenim mrežama gdje ga je ''oprao'' kako nije u redu.

Vezani članci Maja Šuput Nekad je glazbenicima bilo ispod časti pjevati na vjenčanjima, no danas su rijetki oni koji nisu zapjevali na nečijoj svadbi Jacques Houdek Jacques Houdek pokazao kako uživa na plaži, obožavatelji odmah primijetili da mu godi morski zrak

Ipak, to se nije svidjelo mnogobrojnim fanovima diljem svijeta, a posebno Portugalcima koji su Haudeku uzvratili.

''Mislim da trebaš razmisliti o svojim riječima. Svi imaju pravo na mišljenje, ali moraš vrijeđati prošlogodišnjeg pobjednika. Vrijeđaš tako i našu zemlju. Možeš imati mišljenje, ali ne vrijeđaj našeg pobjednika, pjesmu i zemlju'', napisao je jedan od fanova Eurosonga, dok je drugi dodao kako Houdekova pjesma nikad nije bila hit niti se slušala na radiju.

Jacques Houdek (Foto: Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL)
Jacques Houdek (FOTO: Facebook)

"Sorry Jacques ali ne slažem se s tobom oko tvog mišljenja da nije trebao sudjelovati ako mu to zdravstveno stanje ne dopušta. Smatram da svatko ima pravo nastupiti na Eurosongu, čak i kad je teško bolestan i možda nije i ne može biti na svakoj probi'', kazala je jedna Hrvatica.

U raspravu se uključio Neven Ciganović, no on je pak stao u obranu našeg pjevača. ''Frende po vicevima, svaka čast! Dobro si 'oprao' ovog wannabe beskućnika umjetnika''