Fanovi Eurosonga odgovorili Jacquesu Houdeku nakon što se obratio Salvadoru Sobrali.

Galerija


Nakon što je prošlogodišnji pobjednik Eurosonga, Salvador Sobral, ružno govorio o ovogodišnjoj izraelskoj predstavnici, Jacques Houdek obratio se istom i posvetio mu poduži status na društvenim mrežama gdje ga je ''oprao'' kako nije u redu.

Vezani članci Jacques Houdek Jacues otkrio kako se osjeća u novom desetljeću života: "Kad čovjek tak dobro izgleda onda mu nisu ni godine bitne" Jacques Houdek Značajni brojevi u Jacquesovu životu: Slavi 40. rođendan, ali i 20 godina karijere, evo koje su njegove želje

Ipak, to se nije svidjelo mnogobrojnim fanovima diljem svijeta, a posebno Portugalcima koji su Haudeku uzvratili.

''Mislim da trebaš razmisliti o svojim riječima. Svi imaju pravo na mišljenje, ali moraš vrijeđati prošlogodišnjeg pobjednika. Vrijeđaš tako i našu zemlju. Možeš imati mišljenje, ali ne vrijeđaj našeg pobjednika, pjesmu i zemlju'', napisao je jedan od fanova Eurosonga, dok je drugi dodao kako Houdekova pjesma nikad nije bila hit niti se slušala na radiju.

Jacques Houdek (Foto: Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL)
Jacques Houdek (FOTO: Facebook)

"Sorry Jacques ali ne slažem se s tobom oko tvog mišljenja da nije trebao sudjelovati ako mu to zdravstveno stanje ne dopušta. Smatram da svatko ima pravo nastupiti na Eurosongu, čak i kad je teško bolestan i možda nije i ne može biti na svakoj probi'', kazala je jedna Hrvatica.

U raspravu se uključio Neven Ciganović, no on je pak stao u obranu našeg pjevača. ''Frende po vicevima, svaka čast! Dobro si 'oprao' ovog wannabe beskućnika umjetnika''