Što se zapravo dogodilo? Fadi Fawaz promijenio je iskaz o posljednjoj večeri Georgea Michaela.


Još uvijek nije razjašnjeno što se točno dogodilo s Georgeom Michaelom, koji je preminuo proteklog Božića. Posljednjih dana javnost je izjavama uznemirio njegov dečko Fadi Fawaz, koji je na meti medija otkako se dogodila tragedija. Upravo je Fadi našao beživotno tijelo svog dugogodišnjeg partnera u njegovom krevetu u Oxfordshireu.

Vezani članci George Michael, Fadi Fawaz (Foto: Profimedia) Oporuka slavnog pjevača sve je iznenadila: Dva najbitnija muškarca svog života ostavio je bez ičega Slika nije dostupna Težak život: Partner pokojnog pjevača nema ni za vodu

Iako je prvotno tvrdio da se probudio i našao Michaela u beživotnom stanju, sada govori kako je noć proveo u automobilu te Georgea nije vidio te večeri, javlja Daily Mail. U nedjelju je, osim toga, nizom objava na Twitteru iznenadio javnost. Tvrdio je, naime, da se George već više puta pokušao ubiti te je dodao da smatra da se radi o samoubojstvu. Ubrzo je izbrisao profil i rekao medijima da mu je profil bio hakiran. Dodao je i da o takvim objavama neće brinuti.

Budući da se još uvijek nije utvrdio uzrok Georgove smrti, objavljeno je da će s Fadijem razgovarati i policija. Ljudi bliski Michaelu tvrde da ga je Fadi iskorištavao. Zapitali su se i kakva je to osoba koja 12 sati nakon smrti partnera prodaje svoju ispovijest tabloidima. S druge strane, Fadijevi prijatelji ga opravdavaju i govore da je zbog svega zapao u tešku depresiju.