Kako su domaći pjevači zvučali na početku karijere? Sandi, Severina, Mladen Burnać i Ivana Banfić zajedno? Ovo morate čuti, ali i vidjeti!


Na početku 90-tih pjevač Mladen Burnać okupio je Severinu, Sandija Cenova koji je tada svirao u 'Novim fantomina', a Ivana Banfić svirala je klavijature.

Vezani članci Mladen Burnać i Iskra Brajović (Foto: Zarko Basic/PIXSELL) Mladen Burnać više ne skriva ljubav s 18 godina mlađom beogradskom glumicom Iskrom Mladen Burnać i Rock (Foto: PR) Zarazni hit: Duet Mladena Burnaća i kineskog repera Rocka, nećete ga prestati pjevušiti

Zajedno su otpjevali pjesmu 'Oglasi' i gostovali bendu Mladena Burnaća 'Brze banane'. Iako je snimka bila zagubljena pronašao ju je sam Burnać, digitalno je obradio i sam objavio na Youtubeu.

>> A kako zvuči Severina u žestokoj verziji? Ovo morate poslušati!

Te je godine Severina pobijedila na natječaju za mlade pjevače, a pjesma je nastala kao šala na popularne ljubavne oglase u tadašnjem tjedniku Arena. Ante Burnać napisao je tekst, a Mladen Burnać potpisuje glazbu, a snimljen je čak i spot u nekadašnjem popularnom zagrebačkom klubu Big Ben.

Samo su jednom zajedno nastupali na Zagrebačkoj Biciklijadi u Šmidhenu, a sve je stalo nakon što je počeo rat. Njihova pjesma tek je sada objavljena, no sigurni smo da se poznata četvorka i danas rado sjeća tih trenutaka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook