Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'To je jedan novi tretman i svi u Hollywoodu su ga već probali! Zove se 'peglanje mu**'', rekao je George Clooney.


Glumac George Clooney prije nekoliko mjeseci tijekom jednog intervjua našalio se kako je uklanjao bore i to ni manje ni više nego sa svojih testisa!

>> George Clooney komentirao napise o vezi s hrvatskom manekenkom!

Vezani članci Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Zbog ove su mu se veze i natpisa na majici javno rugali, pa glumac paranoično skriva novu curu George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) Tajna slavnog glumca: Prije svog vjenčanja sazvao prijatelje pa im saopćio vijest koja mijenja život

George je to izjavio na sarkastičan način rugajući se načinu života većine ljudi u Hollywoodu koji za apsolutno sve idu 'pod nož'.

'To je jedan novi tretman i svi u Hollywoodu su ga već probali! Zove se 'peglanje mu**'', rekao je tada. No, nije dugo prošlo prije nego što je netko odlučio i stvarno provoditi takav tretman u svojoj klinici.

Prema pisanju Gawkera, U klinici Jamie u SAD-u odlučili su uvesti taj tretman u svoju ponudu. 'Koristimo lasere za uklanjanje dlačica i peglanje bora', izjavila je vlasnica klinike te dodala kako se taj tretman službeno zove 'muško lasersko podizanje', ali je u principu riječ o 'peglanju testisa'. Naravno, tretman je postao hit!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook