Bila je bijesna

Ovo se ne viđa svaki dan: Glumica udarila ženu koja joj je vrijeđala bolesnog sina!

Evelina Bledans (Foto: Instagram) Evelina Bledans (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Evelina Bledans (Foto: Instagram) Evelina Bledans (Foto: Instagram) Evelina Bledans (Foto: Instagram) Evelina Bledans (Foto: Instagram) Evelina Bledans (Foto: Instagram) +0 Evelina Bledans (Foto: Instagram) Galerija

Evelina Blednas pokazala je svoj majčinski poriv u emisiji uživo, ni više ni manje, udarivši gledateljicu u publici u glavu.

Evelina Blednas jedna je od najuspješnijih ruskih glumica, koja u 49. godini očekuje treće dijete. Evelina je o trudnoći i svojoj odluci da rodi u kasnijoj dobi odlučila podijeliti u emisiji koja se emitira uživo na ruskoj televiziji, no tijekom prijenosa fizički se sukobila s gledateljicom iz publike Elenom Lebedovom.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić, dečko (Foto: Facebook) Čuvali sve za sebe Detalji nove ljubavi Nataše Janjić: ''Bio je to jedini način da se sačuva naša tajna''

"Opasno je roditi s 35 ili 40, a kamoli s 49. Što ti je bilo? Želiš roditi još jedno bolesno dijete? Hoćeš li imati još jedno dijete s Downovim sindromom? Nitko ne treba takvu djecu, ni ti, ni društvo", poručila je Elena glumici kojoj je nakon toga prekipjelo.

Evelina Bledans (Foto: Instagram) Evelina Bledans (Foto: Instagram) Foto: Instagram

 Evelina se ustala i bez razmišljanja otišla do mjesta u publici gdje je Elena sjedila i nekoliko je puta udarila u glavu, dok je voditelj emisije stajao šokiran.

"Razbit ću te jadnice! To je moje dijete. Možeš o meni govoriti što hoćeš ali moju djecu pusti na moru", rekla je uzrujana Evelina, branivši riječima ali i rukama svoju djecu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelina Bledans (@bledans) on

Evelina Blednas majka je 24-godišnjeg sina Nikolaja i 6-godišnjeg Semyona koji je rođen s Downovim sindromom, a sada očekuje djevojčicu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene