Enrique Iglesias i Anna Kournikova zajedno su još od 2001. godine, a prošle godine postali su roditelji blizanaca.

Galerija


Iako je nedavno s obožavateljicom tijekom koncerta izmijenio poljubac na pozornici, a snimka toga obišla je cijeli svijet, čini se da je između Enriquea Iglesiasa i njegove partnerice Anne Kournikove sve u najboljem redu.

Vezani članci Enrique Iglesias (Foto: Instagram) Enrique Iglesias podijelio preslatku fotografiju s jednim od blizanaca: ''Još ne vjerujem da ste moji'' Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) Pokazali blizance! Iglesias i Kournikova ne kriju sreću: "Ovo su naša sunca"

Ako je suditi prema izjavama jednog od najvećih latino zavodnika, to što su prije skoro godinu dana postali roditelji blizanaca nije umanjilo količinu strasti prema njima.

Naime, u intervjuu za The Sun Enrique je rekao kako je njihov seksualni život još i bolji otkako su njihove bebe stigle na svijet.

''Seksamo se još i više'', kratko je rekao.

No dodao je ipak da kao i svaki drugi par prolaze kroz uspone i padove te da nije uvijek sve savršeno.

''Ali baš to je na neki način savršeno'', zaključio je.

Za svoju partnericu birao je samo lijepe riječi.

''Nevjerojatno je gledati ju kako sjajno radi majčinski posao'', javno ju je pohvalio.

Enrique i Anna zajedno su još od 2001. otkako su se upoznali na snimanju spota za njegovu pjesmu ''Escape''. Par privatni život skriva od javnosti, pa tako nitko nije znao ni da će postati roditelji sve dok Anna nije rodila. 

Iako su skupa već 17 godina, nisu se vjenčali.