Kad te uhvati u mrežu

VIDEO Slinavi poljubac pred svima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vrući poljubac? Malo sutra! Zvijezde novog 'Supermana' nisu znale u što se upuštaju...

Komični show 'Saturday Night Live' ugostio je zvijezde novog filma 'Amazing Spider-Man 2' glumački par, koji je par i u privatnom životu, Emmu Stone i Andrewa Garfielda.

Pogledaj i ovo Rita Ora (Foto: Instagram) Slomio joj srce Pjevačicu dečko napucao nakon samo 4 mjeseca veze s objašnjenjem koje joj se baš i nije svidjelo

Kada su trebali pokazati savršeni poljubac između Spidermana i odabranice njegovog srca, njih svoje su se našalili i od poljupca je nastala prava zezancija.

Održana američka premijera avanturističkog spektakla!

No to nije sve! U jednom trenutku je umjesto Emme uskočio frontmen grupe Coldplay, Chris Martin, koji je stavio periku na glavu. I on je poželio Spidermanov poljubac! Kako je to sve izgledalo pogledajte u videu!


Emma Stone & Andrew - Final Kiss Spiderman2...

Filmski hit 'Čudesni Spider-Man 2' prvi je film o super-junaku Spider-Manu koji se u cijelosti snimao u New Yorku, a studio Sony Pictures također je službeno potvrdio da se radi o najvećoj filmskoj produkciji u povijesti snimanoj u tom gradu. Redatelj filma je Marc Webb, scenarij za film napisali su Jeff Pinkner, Alex Kurtzman i Roberto Orci.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene