Elton John (FOTO: Getty)
Elton John (FOTO: Getty)

Pas Eltona Johna navodno je napao sedmogodišnju djevojčicu Charlotte.


Elton John u središtu je skandala nakon što je majka jedne djevojčice izašla u javnost sa strašnom pričom.

Vezani članci Elton John (Foto: Getty Images) Elton John uputio poruku tolerancije na Montreux Jazz Festivalu u Švicarskoj Bob Moses (Foto: PR) Nakon nastupa u legendarnom klubu Pacha na Ibizi, Bob Moses ovoga četvrtka u Zagrebu!

Naime, njegov pas, inače koker španijel, navodno je napao djevojčicu od sedam godina. Djevojčica se igrala s njegovim sinovima kada je Eltonov ljubimac bio agresivan prema malenoj Charlotte.

Njezina majka tvrdi da se glazbenik nije niti ispričao.

''Očekivala sam barem da će me nazvati, ali ništa. Njihov pas joj je izgriza lice, a oni se ovako gnjusno ponašaju. Izgledala je kao da ju je napao Freddy Krueger s onim noževima. Imala je ugrize po nosu i oko očiju'', kazala je majka za TheSun.

Sve se dogodilo nakon što je dadilja na trenutak ispustila djevojčicu iz vida. Psa je maknuo kuhar te tako spriječio veću tragediju. Djevojčica ima fizičke ali i psihičke ozljede, a majka i dalje ne može vjerovati da se Elton, kao niti njegov partner, nikada nisu javili.

''Nemaju pristojnosti ni etike. Da moj ljubimac tako nešto napravi, bila bih prestrašena, ponižena i otišla vidjeti kako je to dijete. Moja kći je željela biti veterinarka, ali nakon ovoga vjerojatno neće više to željeti'', ispričala je majka djevojčice.

Elton John (FOTO: Getty)
Elton John (FOTO: Getty)