Psovao i vikao

Bijesni Elton John napustio pozornicu nakon što su mu obožavatelji uništili izvedbu

Elton John (FOTO: Profimedia) Elton John (FOTO: Profimedia) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Elton John (FOTO: Getty) +0 Elton John (FOTO: Profimedia) Galerija

Legendarni glazbenik nastupao je u Las Vegasu, a kad je pozvao obožavatelje da mu se pridruže u izvedbi, nastao je pravi kaos.

Elton John napravio je scenu u četvrtak navečer na koncertu u Las Vegasu. Odjurio je s pozornice i vrištao na obožavatelje koje je sam pozvao da mu se pridruže uz klavir. Obožavatelji su na taj poziv pohrlili i okružili 70-godišnjeg glazbenika, no jedan od muškaraca na sceni mu se previše približio i ometao izvedbu, pa je Elton izgubio živce. Prvo mu je pokušao reći da se makne, potom mu rekao da "odj***" i napustio pozornicu.

Pogledaj i ovo Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) otkazao i turneju Legendarni Elton John dobio je elitno kraljevsko priznanje, no jedan je detalj jako zabrinuo njegove obožavatelje

Nekoliko trenutaka nakon incidenta, John se vratio na pozornicu, a potom obavijestio obožavatelje da ih više neće pozirvati na pozornicu. "Nema više pozivanja na stage tijekom ove pjesme. Sje***i ste", rekao im je Elton i nastavio show. Obožavatelj koji ga je iznervirao zamoljen je da napusti koncert.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene