Legendarni glazbenik nastupao je u Las Vegasu, a kad je pozvao obožavatelje da mu se pridruže u izvedbi, nastao je pravi kaos.

Galerija


Elton John napravio je scenu u četvrtak navečer na koncertu u Las Vegasu. Odjurio je s pozornice i vrištao na obožavatelje koje je sam pozvao da mu se pridruže uz klavir. Obožavatelji su na taj poziv pohrlili i okružili 70-godišnjeg glazbenika, no jedan od muškaraca na sceni mu se previše približio i ometao izvedbu, pa je Elton izgubio živce. Prvo mu je pokušao reći da se makne, potom mu rekao da "odj***" i napustio pozornicu.

Vezani članci Elton John (Foto: Facebook) Ono što je stvarno bitno: Na ove se reklame troše milijuni dolara, a ljudi zbog njih na kraju plaču Meghan Markle (Foto: Pixsell) Koliko zapravo znate o ovim zvijezdama? Pokušajte pogoditi prava imena ovih poznatih osoba

Nekoliko trenutaka nakon incidenta, John se vratio na pozornicu, a potom obavijestio obožavatelje da ih više neće pozirvati na pozornicu. "Nema više pozivanja na stage tijekom ove pjesme. Sje***i ste", rekao im je Elton i nastavio show. Obožavatelj koji ga je iznervirao zamoljen je da napusti koncert.