za sve je kriv povjetarac

JE LI NOSILA GAĆICE? Snimka atraktivne voditeljice napravila pomutnju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sudeći prema snimci čini se da tijekom novogodišnjega programa na sebi nije imala donje rublje. Voditeljica tvrdi da je imala gaćice.

Španjolska voditeljica Eloisa Gonzales mnogima je zadala glavobolje nakon što je tijekom vođenja novogodišnjeg programa navodno pokazala previše. Zgodna Eloisa program je vodila u pripijenoj crvenoj haljini dubokog izreza, a sudeći prema snimci koja je osvanula na internetu čini se da ispod haljine nije imala baš ništa. Nakon što je zapuhao povjetarac, Eloisi se rastvor toliko otvorio da je naizgled slučajno pokazala ono što je trebalo ostati dobro skriveno.

Očekivano, odmah se razvila i poprilična rasprava na internetu, a nakon nekoliko dana šutnje na nagađanja je odlučila reagirati i sama Eloisa.  "Nosila sam donje rublje i najlonke, a cijelo sam vrijeme pridržavala donji dio haljine jer sam sumnjala da će se to dogoditi. U jednom trenutku sam se okrenula da popričam sa sugovornicom, a u to vrijeme mi se haljina pomakla. Ekipa iz režije mi je rekla da su vidjeli nešto", rekla je.

Napomenula je i da joj nije bio cilj odabirom odjeće potaknuti gledanost jer si nije sama birala odjeću već je za to unajmila stilisticu. Vjerujete li joj?

Što mislite je li voditeljica imala gaćice na sebi?

  • Da, imala je. Vidim ih!
  • Ne, nije ih imala.

Ukupno glasova:

 

OVDJE se prisjetite kako je Maja Šuput na snimanje došla bez gaćica. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene