Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poruka je jasna!


Elle Fanning šokirala je u kratkom filmu o bulimiji - 'Likeness'.

Vezani članci Klara Lima (FOTO: Instagram) Bila je ovisnica, patila od bulimije, poginuli su joj roditelji, a ova manekenka sada radi golemi zaokret u karijeri Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie osvanula na društvenim mrežama i to u izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti!

15-godišnja glumica Elle Fanning igra glavnu ulogu u kratkom filmu 'Likeness' koji se bavi problemom bulimije.

'Likeness' nije tradicionalni narativ. To je film koji slijedi seriju slika stvorenih u glavi glavne glumice Mije koju igra Elle Fanning. Potpuno je subjektivan, stvara viziju svijeta koji okružuje Miju i prikazuje svijet na način na koji ga ona vidi', rekao je za PolicyMic Rodrigo Preito, redatelj filma.

Priznala da se samoozljeđivala: 'Gadila sam se sama sebi'

Redateljeva kćer Ximena (18) koja je nedavno bolovala od anoreksije bila je velika pomoć na snimanju filma. Kada se prije par godina Ximena razboljela, nitko u obitelji nije znao kako joj pravilno pomoći.

'Nakon što sam dobio ideju za film, pitao sam Ximenu bi li joj smetalo da snimam film o toj temi, ali ona je bila oduševljena.

Veliki dio istraživanja za film napravila je upravo ona, pronalazila je dobre slike i glazbu. Nisam htio napraviti dokumentarac već prikazati stanje svijesti mlade djevojke, istražiti emocije koje se stvaraju u njezinoj glavi koje na koncu dovode do ovog poremećaja u prehrani', dodao je Preito.

Pogledajte video čija je poruka vrlo jasna o kako opasnom poremećaju se radi. Bulimija se definira kao psihološki poremećaj, a bolesnici hranu unose ali je i izbacuju povraćanjem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook