Jako hrabro!

Ella Dvornik pozirala u nikad izazovnijoj haljini: Visoki prorez otkrio gigantsku tetovažu na njezinoj nozi

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik Charles (Foto: Press SFF) Ella Dvornik Charles (Foto: Press SFF) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Domaća blogerica u Sarajevu je zasjala u izazovnoj crnoj haljini koju potpisuje Matija Vuica.

Domaća blogerica posljednjih se dana nalazi u susjednom Sarajevu.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Radi se o Elli Dvornik koja je u Sarajevo stigla sa zaručnikom Charlesom Pearceom, a u dvije večeri na crvenom se tepihu filmskog festivala pojavila u dva vrlo izazovna izdanja.

Prvo je dugom, zlatnom haljinom istaknula dekolte, a sinoć je uskočila u dugu, crnu haljinu s opasno visokim prorezom koji je dosezao do njezinih bedara.

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Haljina dugih rukava u prvi je plan stavila njezine duge noge, ali i veliku tetovažu koju ima na lijevoj nozi, a Ella je dodatno produžile noge pametnim odabirom štikli.

Haljina otkriva kožu i na leđima, a za nju je zaslužna cijenjena hrvatska dizajnerica Matija Vuica koje vole i druge poznate Hrvatice, a posebno Severina.

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Ella je na račun haljine dobila samo pohvale, a obožavatelji su joj poručili kako je savršena te joj poručili neka i dalje ostane svoja. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene