Domaća blogerica u Sarajevu je zasjala u izazovnoj crnoj haljini koju potpisuje Matija Vuica.

Galerija


Domaća blogerica posljednjih se dana nalazi u susjednom Sarajevu.

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik otkrila što misli o novim najavljenim mjerama, jedna joj stvar posebno nije jasna: "Čekajte malo, zbunjena sam" Ella Dvornik i Charles Pearce Ella otkrila neispunjenu želju nakon rođenja druge kćeri: "Ostala mi je još samo jedna stvar na listi"

Radi se o Elli Dvornik koja je u Sarajevo stigla sa zaručnikom Charlesom Pearceom, a u dvije večeri na crvenom se tepihu filmskog festivala pojavila u dva vrlo izazovna izdanja.

Prvo je dugom, zlatnom haljinom istaknula dekolte, a sinoć je uskočila u dugu, crnu haljinu s opasno visokim prorezom koji je dosezao do njezinih bedara.

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Haljina dugih rukava u prvi je plan stavila njezine duge noge, ali i veliku tetovažu koju ima na lijevoj nozi, a Ella je dodatno produžile noge pametnim odabirom štikli.

Haljina otkriva kožu i na leđima, a za nju je zaslužna cijenjena hrvatska dizajnerica Matija Vuica koje vole i druge poznate Hrvatice, a posebno Severina.

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Ella je na račun haljine dobila samo pohvale, a obožavatelji su joj poručili kako je savršena te joj poručili neka i dalje ostane svoja.