Sve je zbunila

Mnogima je bolje od originalne verzije: Ella Dvornik zapjevala Karleušinu pjesmu i fanove ostavila u šoku

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Pixell) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik pravi je primjer poslovice "jabuka ne pada daleko od stabla" jer sudeći po onome što čujemo, talent za pjevanje naslijedila je od pokojnog oca Dina.

Blogerica Ella Dvornik već je nekoliko puta na društvenim mrežama pokazala svoje glasovne mogućnosti, no ovaj put nadmašila je samu sebe.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Na svom profilu na Facebooku Ella je objavila video u kojem je zapjevala hit jedne od najpoznatijih regionalnih zvijezda, kontroverzne Jelene Karleuše. Iako bismo vjerojatno očekivali nešto sasvim drugo, Ella je obradila Jelenin hit "Insomnia", i to u jazz-verziji.

Iako je uz objavljeni video napisala komentar da zvuči kao "promukla mačka", njezini se fanovi nisu složili, već su je zasuli komentarima kako zvuči bolje od originala, pozitivnim pohvalama i komentarima. 

 A koja je verzija vama bolja? 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene