Na bazenu

Možete li vjerovati da ona ima 53 godine? Slavna glumica obožavatelje ostavila bez daha

Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) +0 Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Galerija

Elizabeth Hurley na bazenu pokazala isklesano tijelo božice, na kojem joj u 53. godini mogu pozavidjeti mnogi.

Osim što glumi, slavna britanska glumica Elizabeth Hurley ponosna je vlasnica linije kupaćih kostima i nerijetko koristi priliku da ih sama reklamira.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Vrlo jednostavno! Ne mijenja se: Glumica otkrila tajnu mladenačkog izgleda i top forme u 55. godini

53-godišnja je glumica tako na Instagramu objavila priču u kojoj se vidi kako pluta na površini bazena odjevena u crveni kostim koji ističe njene obline, a otkrila je da se nalazi Mallorci.

Pokazala je i dijete u sebi, vrteći hula hup oko sebe pokazavši savršeno oblikovano tijelo koje održava redovitim fitness vježbama.

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

"Izgledaš prekrasno, ostavljaš nas bez teksta, volimo te, savršena, udaj se za mene", samo su neki od komentara koje je dobila ispod objave.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene