Obožavao je

Procurila prepiska El Chapa i seksi glumice: 'Pit ću zbog tebe, prelijepa si'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Škakljiv je sadržaj tih poruka. El Chapo piše lijepoj Kate da je najbolja na svijetu, prelijepa, a zbog nje se bio spreman odati i alkoholu.

Procurile su poruke koje je seksi meksička glumica Kate del Castillo razmjenjivala s narko bossom Joaquinom El Chapom Guzmanom. Ljepotica je sa Guzmanom razmijenila stotine poruka od rujna prošle godine, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Slikovit opis PROGOVORIO O RAZGOVORU S KRALJEM DROGE 'Mislio sam da će me kastrirati'

Očito je da su se pripremali snimati dokumentarac, a za to su planirali angažirati slavnog holivudskog glumca, gdje u priču upada Sean Penn. Osim toga, planirali su zajedno provesti vikend u njegovom skrovištu. Pisao je El Chapo glumici da je lijepa i najbolja na svijetu, a ona nije ostala dužna.

'Tvoje riječi su me dirnule, nitko se nikada nije brinuo za mene, hvala ti', pisala je atraktivna Kate bjeguncu. 'Rekao sam ti da ne pijem alkohol, no pit ću jer ćeš ti biti sa mnom. Najbolja si na svijetu. Bit ćemo jako dobri prijatelji', pisao je boss lijepoj Kate. Pazili su tijekom dopisivanja i koje mobitele će koristiti za komunikacije. Kate del Castillo i El Chapo prijateljstvo su započeli nakon što je ona objavila 2012. godine status na Twitteru u kojem je napisala da više vjeruje El Chapu nego meksičkoj vladi.

Prvotno su komunicirali isključivo putem mobitela njegovoj odvjetnika, no čim je nabavio vlastiti mobitel, El Chapo je Kate memorirao kao 'Ljepoticu'. Uzbuđena Kate zahvaljivala se u porukama El Chapu što joj je iskazao povjerenje. 'Na stranu naš projekt, jako sam uzbuđena što ću te vidjeti vlastitim očima, uživo. Hvala ti', odgovorila je Kate. On je njoj poručio da je divna osoba, prelijepa na svaki način. 'Pazit ću na tebe, vidjet ćeš kad dođeš ovjde. Pit ćemo tekilu, ne pijem baš alkohol, no pit ću jer ćemo biti zajedno', zaključio je El Chapo.

 

Estas cosas nunca terminan bien #tedthebear Yup... I knew it, it always ends up wrong with #ted

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene