Iskreno progovorio

MUŠKA SPONZORUŠA Nezaposlen, a zarađuje koliko i menadžer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Edward Oliver dobiva iznose od kojih si kupuje skupu odjeću i putuje po cijelom svijetu.

Iako dolazi iz dobrostojeće obitelji i ima sve što poželi, čini se kako mu ipak nedostaje pažnje i skrbi u životu. On živi za luksuz, život u hotelu s pet zvjezdica, markiranu odjeću, mjesečni džeparac od 20.000 kuna...Ne, nije zaposlen i nema svoj biznis i obitelj ga ne financira. Novci mu pristižu iz džepa bogatog sponzora kojeg je upoznao na jednoj internetskoj stranici.

Pogledaj i ovo showbuzz Krenulo ljeto za sponzoruše Nikola Karabatić izludio žene u Aurori!

Edward Oliver je mladić kojemu sponzor plaća sve što mu srce poželi i još k tome njih dvoje su u pravoj platonskoj vezi. Biseksualni Edward je otkrio kako mu je to najduža sponzorska veza. 'Viđali smo se jednom na tjedan, a nakon prekida njegove veze viđali smo se i više. Najprije je htio seksualnu vezu, no kako smo se upoznavali, ljubav je postala platnonska. Nezaposlen sam, tako da na ovo gledam kao posao. Ponekad mu pomažem u njegovom poslu', kazao je za Daily Mail.

Pročitajte i ovu priču. Mladu pjevačicu Taylor Swift ostavio je njezin dečko Calvin Harris nakon 15. mjeseci veze.

Edwardova obitelj bi sigurno ostala u šoku da saznaju s čim se to njihov sin bavi.
'Znaju da ne radim, ali znaju i za skupocjene poklone. Nikad me ne pitaju od kuda mi novac. Iz dobrostojeće sam obitelji pa prijatelji pretpostavljaju da imam dovoljno i bez ovoga. Ovo mi je kao posao, obavljam uslugu za novac i za to sam dobro plaćen', priznaje Edward.

Edward je otkrio kako se na sve to odlučio jer je u prethodnim vezama uvijek bio onaj koji o nekome brine što mu je dosadilo, 'Lijepo je za promjenu kad netko brine o vama', zaključio je Edward.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene